Sute de clienti au incredere in TLH pentru site-ul lor

Valorile noastre de baza sunt inima a tot ceea ce facem. Acestea sunt integrate in munca noastra zilnica si ne ajuta sa ne aducem aminte faptul ca mereu clientii nostri o sa fie pe primul loc, iar ultimul “Multumim” o sa vina mereu din partea noastra.

0 +
Clienti multumiti
0 +
Site-uri inregistrate
0 .0
Rata de reviews

Cand deschizi un site te gandesti mai mult la design si functionalitate, insa ulterior te lovesti de viteza site-ului si siguranta sa, la TLH am gasit combinatia ideala pentru site-ul nostru, support profesional, niste oameni deschisi la comunicare si sugestii, suntem foarte multumiti atat de contul de gazduire web cat si de modul in care acesti oameni inteleg termenul de “relatii cu clientii.

Freedomhouse ROMANIA

http://www.freedomhouse.ro

Am ales TLH pentru portalul nostru, un portal ce se adreseaza Bulgariei. Viteza externa si uptime-ul TLH sunt incomparabil superioare fata de oferta firmelor de gazduire web din tara noastra, iar suportul, fie in limba romana sau engleza, este de nota 10.

FreedomhouNatalia Lozanovase ROMANIA

http://www.hotibg.com

Folosesc serviciile de gazduire web TLH pentru multiple site-uri bazate pe scripturi diverse : Joomla, IPB, VBulletin, SMF, WordPress si nu numai. Desi cateva dintre ele sunt foarte capricioase, la TLH nu am avut nici o problema si nu am intalnit nici o restrictie care sa pericliteze buna functionare a acestora. Viteza este foarte buna in Romania, uptime-ul la fel. Viteaza este buna chiar si pentru vizitatorii din Rusia si Bulgaria, tari pe care le targetez, multi intrebandu-ma unde sunt gazduit.

Marius Patrascu, SEO Strategist

Afacerea noastra online consta intr-un magazin ce foloseste un script custom ce ne satisface toate toate dorintele. In trecut am renuntat la mai multe firme de gazduire site din cauza problemelor ce apareau periodic, insa la TLH totul a mers ca pe roate iar magazinul nostru este 100% operational! Suntem multumiti de viteza de load a siteului si de uptime-ul serverului.

Bebeloo RO

http://www.bebeloo.ro

Am colaborat in trecut cu alte 2 companii de gazduire web din Romania pana sa ajungem la TLH. Din cauza neincrederii, a trebuit sa testam timp de 30 de zile serviciile oferite iar tot ce putem spune in acest moment este: viteza, uptime, siguranta, profesionalism = Top Level Hosting! Felicitari!

Camera de Comert si Industrie ARGES

Nu cunostem multe despre gazduire, iar prima experienta cu o firma de gazduire web a fost dezamagitoare. De cand suntem la TLH am fost ajutati si sfatuiti in problemele aparute initial pe site-ul meu din cauza lipsei personale de experienta. Site-ul se misca foarte repede iar tarifele TLH sunt foarte mici comparabil cu alte firme.

Temsix SRL

Folosim serviciile de gazduire web de la TLH pentru site-urile firmei si suntem foarte multumiti de alegerea facuta. TLH este o firma serioasa, cu un suport profesional. Alegerea unei firme din Romania, cu servere in Romania, ne-a ajutat atat ca dezvoltare ulterioara cat si in Google unde am urcat cateva pozitii bune.

Am contactat aceasta firma la recomandarea unui var, student la Automatica, in Bucuresti, bazandu-ma foarte mult pe opinia lui. Si nu am gresit. Am gasit aici o echipa de profesionisti, tanara banuiesc, si foarte eficienta. Ceea ce mi-a placut foarte mult este suportul tehnic si relatia pe care aceasta firma si-o construieste cu fiecare client in parte! Felicitari TLH!

Vreau sa va multumesc pentru ajutorul acordat si pentru profesionalismul de care ati dat dovada. Va voi recomanda mai departe cu cea mai mare placere. Totul functioneaza asa cum mi-as fi dorit, mai rar asa….

Spune-ne parerea ta

Daca sunteti unul din clientii nostri, ne puteti transmite parerea dvs. legata de serviciile de gazduire web oferite de TLH.

Testeaza gazduirea gratuit pentru 15 zile

Fara obligatii, fara costuri ascunse, fara limitari. La cererea dvs. activam contul inainte sa efectuati plata