Termeni si Conditii

I. Definitii

Art. 1.1. Acest document contine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor oferite de SC H88 Web Hosting SRL prin intermediul TLH (http://www.tlh.ro).

Art. 1.2. Termenii prezentati mai jos au valoare de contract si sunt reglementati de prevederile urmatoarelor acte normative:

OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta;
Legea Nr. 365/2002 privind comertul electronic.

Art. 1.3. TLH – defineste si denumeste in continuare S.C. H88 Web Hosting S.R.L.

CIF: RO33424916
Nr.ORC: J40/14964/2015
Adresa: Calea Floreasca, nr. 169, cam. 4, biroul nr. 2, et. 2, Sector 1, Bucuresti, Romania

PRESTATORUL serviciilor de gazduire si inregistrare domenii care pot fi contractate si cumparate prin intermediul TLH (www.tlh.ro).

Utilizator – persoana fizica sau juridica ce utilizeaza serviciile TLH.
Client – persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda.
Comanda – cerere adresata TLH de catre o persoana fizica sau juridica prin care se solicita servicii de gazduire site sau inregistrare domenii.

II. Introducere

Art. 2.1. Prezentul document defineste cadrul in care TLH este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor si utilizatorilor sai. Acest document reprezinta un acord intre TLH si clientii sai. Toti clientii si utilizatorii serviciilor de hosting fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor TLH presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare.

Art. 2.2. TLH isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru insa sa nu constituie motiv temeiat pentru incetarea relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor de hosting.

III. Comanda, plati si facturare

Art. 3.1. Orice comanda se va face online pe pagina web TLH (http://www.tlh.ro). Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Inregistrarea domeniilor se realizeaza in concordanta cu legile in vigoare. TLH nu poate fi trasa la raspundere sub nicio forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.

Art. 3.2. Dupa finalizarea comenzii se trimite in mod automat o factura proforma catre adresa de email introdusa in formular. Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii platii si este disponibila in Contul Client. Factura proforma nu are valoare fiscala.

Art. 3.3. Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans pentru perioada de timp in care acestea sunt furnizate.

Art. 3.4. Toate facturile proforme se vor trimite prin email. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme.

Art. 3.5. Dupa efectuarii platii si incasarea banilor se emite Factura Fiscala.

Art. 3.6. Facturile Fiscale sunt trimise exclusiv prin e-mail, in format PDF. Semnarea si stampilarea Facturilor Fiscale nu sunt obligatorii conform Art. 155 Cod Fiscal, alineatul 6 (http://codfiscal.money.ro/art-155-facturarea/).

Art. 3.7. TLH recomanda confirmarea platilor prin trimiterea unei copii ale instrumentului de plata ce atesta acest lucru prin e-mail la office@tlh.ro. Clientii beneficiaza de serviciile TLH in maxim 12 ore de la confirmarea platii.

Art. 3.8. Suspendarea – Ne rezervam dreptul de a suspenda orice cont de gazduire dupa trecerea a 15 zile de la data scadentei de plata a facturii proforma daca plata nu a fost efectuata. Pentru serverele VPS si serverele dedicate serviciile se suspenda in 3(trei) zile de la data scadenta a facturii proforma, daca plata nu a fost receptionata.Orice prelungire a termenului de plata este la discretia noastra.

Art. 3.9. Stergerea Contului – Ne rezervam dreptul de a sterge definitiv toate datele conturilor de gazduire dupa trecerea a 20 zile calendaristice de la data scadenta a facturii proforma daca plata, nu a fost efectuata. Pentru serverele VPS si serverele dedicate datele sunt sterse in 3 zile calendaristice de la data scadenta a facturii proforma, daca plata nu a fost receptionata. Orice prelungire a acestor termeni este la discretia noastra.